Al meer dan 35 jaar vertellen wij een verhaal over passie en vakmanschap, over het creëren van unieke woonverhalen.

FAMILIEBEDRIJF

Reeds 3 decennia lang is Van Den Bossche Interieur, Design & Styling een familiebedrijf dat vakmanschap hoog in het vaandel draagt. Het bedrijf werd opgericht in 1986 en is intussen uitgegroeid tot een dynamisch team van creatieve interieurarchitecten en echte ambachtslui. We werken steeds volgens de laatste interieurtrends, in combinatie met de nieuwste technologieën. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij zo garant voor deskundigheid en precisie. De liefde voor het vak verbindt ons team, met maatwerk op zijn best als resultaat. 

EIGEN ATELIER ALS SLEUTEL TOT FLEXIBILITEIT EN PERSONALISATIE

We voeren alle maatwerk 100% uit in eigen beheer.  Zowel ontwerp, materiaalkeuze, productie en lakwerk, als de plaatsing van het interieur, vallen volledig onder onze verantwoordelijkheid.  Dit zorgt voor een flexibel en gecontroleerd proces dat toelaat bij te sturen waar en wanneer nodig. Zo kan jouw interieurproject volledig volgens jouw specifieke wensen en identiteit gestuurd worden en ontstaat maatwerk, gepersonaliseerd tot in de kleinste details.

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

Elk project wordt in ons atelier geproduceerd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Naast een flexibel en innovatief productieproces vraagt maatwerk ook de nodige ambacht. Finaal zullen de fijnste details verwezenlijkt worden door passie, expertise en vakmanschap. Het resultaat is een precieze, feilloze en gedetailleerde afwerking. We werken bovendien enkel met de beste materialen en volgens de allernieuwste technieken. Zo garanderen wij de beste kwaliteit voor jouw interieurdroom. 

TOTAALCONCEPT

Wij zijn van alle markten thuis m.b.t. elk facet van je interieur en ontfermen ons graag over alle deelaspecten ervan. Onze activiteiten variëren dan ook van kleine en grote nieuwbouw- of renovatieprojecten tot unieke totaalconcepten waarbij we streven naar één beleving, één samenhangend geheel over alle woonzones heen. Onze interieurspecialisten zorgen daarbij als het ware voor een rode draad doorheen je woning en waken erover dat het volledige plaatje klopt. Ook professionele klanten boeien ons. Een nieuwe dokterspraktijk of een make-over van je ontvangstruimte of toonzaal? We luisteren graag naar je verhaal. 

HOMESTYLING

Om het plaatje te vervolledigen en het geleverde maatwerk nog verder te finetunen kan je bij ons ook terecht voor een aansluitende homestyling. Hierbij bekijken we samen wat mogelijk is om van jouw huis een echte thuis te maken. Zo bieden we alles aan om ook de volledige aankleding van je woning te voorzien. We geven je daarbij graag advies aan de hand van moodboards en stellen vervolgens een persoonlijk meubelvoorstel samen op basis van onze eigen collectie. Dit vormt dé finishing touch van jouw project.