All you need to style your space.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de finishing touch.
Of dat nu na een renovatie is, na een maatwerkproject, na een nieuwbouwproces of gewoon omdat je er zin in hebt. We’ve got you! 
Wij kunnen haast niet wachten om samen met jou de kers op de taart van je project te zetten. Co-creatie en inlevingsvermogen stellen wij in het proces voorop.

The details are not the details, they make the design!

Om jouw interieur vorm te geven hebben wij een methodiek uitgewerkt die niets aan het toeval overlaat. Onze interieurstylisten hebben een jarenlange ervaring en houden ervan om samen met jou de puntjes op de ‘i’ te plaatsen. We begeleiden je met veel plezier naar de perfecte invulling van jouw droomruimte. 

Stap 1

kennismakingsgesprek

We plannen een kennismakingsgesprek bij je thuis. We komen altijd een kijkje nemen ter plaatse en gebruiken al onze zintuigen. We bevragen jouw woonwensen en leven ons optimaal in in je woonsituatie. We kijken naar stijl, lichtinval, ruimtegevoel, … Ook voeren we een aantal eerste metingen uit en nemen enkele foto’s. Reken op een uurtje van je tijd. 

Stap 2

eerste 2D-schets van de ruimte

We maken een eerste 2D-schets van de ruimte. Er wordt een suggestie van passend meubilair en bijhorende accessoires gemaakt uit onze eigen collectie, met een handige verwijzing naar de geselecteerde items op de schets. 

Stap 3

we creëren een materialen-moodboard

We gaan voor jou aan de slag met een materialen-moodboard. Aan welke materialen, welke kleuren welke afwerkingen denken wij? Zoals fineer, lakwerk, laminaat, tapijt, keramische materialen, behang, natuursteen, kleuren, raamdecoratie, … Ook bijhorend kleuradvies behoort tot de mogelijkheden. We maken afspraken welke elementen het moodboard moet bevatten. 

Stap 4

feedbackmoment

We nodigen je uit voor een bezoek in onze toonzaal, zodat we alles grondig kunnen bespreken samen. Vaak is het ook mogelijk om dan ook ter plaatse een aantal materialen te laten zien. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw feedback. 

Onze showroom als inspirerende plek.

Onze showroom is vrij te bezoeken tijdens onze openingsuren. 
Kom je liever buiten de openingsuren? Maak hier een afspraak, dan maken wij de nodige tijd voor u vrij en voorkomt u wachttijden.

Locatie
Hoogstraat 179 E - 9550 Herzele
 
Openingsuren showroom
maandag: 13.00u-18.30u
dinsdag tot vrijdag:10.00u-12.00u  |  13.00u-18.30u

zaterdag: 10.00u-12.00u  |  13.00u-16.30u 
Gesloten op zondag

Interesse in homestyling?