4 ideeën voor metallics in jouw interieur

Interieurtrends veranderen maar om de zoveel jaar, en dat is misschien maar goed ook. Soms maken ze zelfs een comeback. Metallics deden weer hun intrede in 2017, en de trend zet zich ongetwijfeld door in de komende jaren. Een zilveren, koperen, bronzen of gouden accent bezorgt jouw interieur dan ook dat beetje extra glamour of gewoon een stoere of natuurlijke uitstraling.

Welke mogelijkheden heb je?

Metallics badkamer

1. Metallics in de keuken of badkamer

In een badkamer of keuken komen metallics het beste tot hun recht. Ze creëren een chique look, zeker als je voor koperen of goudkleurige kranen en grepen gaat. Of je kiest voor een metaalkleurige spatwand of stoere metallic hanglamp.

Metallics accenten

2. Subtiele accenten

Het verschil zit ‘m in de details, en dat geldt zeker voor metalliek. Subtiele accenten in handgrepen bijvoorbeeld. Of kleine en grotere accessoires zoals potten, vazen, trays, … in een koper- of goudkleur.

Metallics accenten

3. Ideaal in donkere decors

Metaalkleuren vormen een goed huwelijk met donkere tinten. Combineer ze naar hartenlust met deze kleuren en creëer een exquise look.

Metallics accenten

4. Combineer ze!

Metallics in the mix … Je hoeft niet consequent te blijven. Gebruik koper, messing en brons gerust door elkaar.

Metallics voor jouw interieur?

Ben je helemaal verkocht? Vraag gratis advies aan een van onze medewerkers. Zij vertellen jou alles over de laatste trends. De opgang van messing bijvoorbeeld, naast het al langer hippe inox. En hoe je dat het beste integreert in een keuken, badkamer of andere ruimte.

Inspiratie opdoen? Spring dan zeker eens binnen en geef je ogen de kost in onze toonzaal.